Rotondi Group

A step ahead
Ukraina
 • English
 • Italiano
 • Deutsch
 • Español
 • Français
 • Português
 • 简体中文
 • Türkçe
 • العربية
 • 한국어
 • Polski
 • Русский
 • Română
 • فارسی
 • Български
 • Shqip

Kompania

50 VJET EKSPERIENCE NE SEKTOR

Rotondi Group eshte nje shoqeri e vendosur ne brendesi te Milanos e cila prodhon makineri per hekurosje te teknologjise se larte per xhaketa, pantallona, xhinse dhe kemisha, si per meshkuj ashtu edhe per femra. Teknologjia e larte e perdorur ne krijim dhe ndertim, garanton cilesine e larte te produktit perfundimtar. Ne saje te 10000 m2 te saj, fabrika, strehon dhe kryen te gjitha fazat e ndryshme te ndertimit, duke filluar nga dizenjimin ne CAD deri ne prerjen dhe saldimin e robotizuar.

BESUESHMERI DHE CILESI

Rotondi perfaqeson cilesine ne hekruosje dhe ne prodhim. Makinerite Rotondi jane krijuar me elementet e cilesise me te mire ne treg, e gjitha kjo per te garantuar besueshmeri te larte, duke qene kerkese e domosdoshme per investimet tuaja ne perfitimin e rezultatit dhe rendimentit me te larte te mundshem.

ROTONDI ESHTE EFIKASITET

Departamenti yne Pjese kembimi dhe Aksesore, eshte ne gjendje te dergoje cdo pjese kembimi brenda 24 oreve. Inxhinieret tane jane ne gjendje t'ju pergjigjen Pyetjeve tuaja per te zgjidhur menjehere problemin tuaj. Per asistence teknike ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329

KERKIMI DHE ZHVILLIMI

Inxhinieret tane ne eketroteknike dhe mekanike punojne dhe kerkojne ne menyre konstante te arrijne maksimumin e cilesise.

ZGJIDHJA E DUHUR PER NEVOJAT TUAJA

Me nje prodhim prej 800 lloje te ndryshme te makinerive per hekurosje, prej tavolinave me vakum tek presat pneumatike dhe karoselet totalisht automatike, jemi te sigurte qe kemi zgjidhjen e duhur teknike dhe ekonomike per te permbushur cdo kerkese tuajen.

SHERBIMI NE GJITHE BOTEN

Makinerite tona jane te instaluara ne 156 shtete dhe 5 kontinente ne gjithe boten. Produktet Rotondi Group shiten ne 82 shtete ne bote nepermjet nje rrjeti efikas shpendaresish. Per me teper informacione per shperndaresin tuaj me te afert ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329