Rotondi Group

A step ahead
Ukraina
 • English
 • Italiano
 • Deutsch
 • Español
 • Français
 • Português
 • 简体中文
 • Türkçe
 • العربية
 • 한국어
 • Polski
 • Русский
 • Română
 • فارسی
 • Български
 • Shqip

Mirëserdhët në Rotondi Group

50 VJET EKSPERIENCE
NE SEKTOR

Rotondi Group eshte nje shoqeri e vendosur ne brendesi te Milanos e cila prodhon makineri per hekurosje te teknologjise se larte per xhaketa, pantallona, xhinse dhe kemisha, si per meshkuj ashtu edhe per femra. Teknologjia e larte e perdorur ne krijim dhe ndertim, garanton cilesine e larte te produktit perfundimtar. Ne saje te 10000 m2 te saj, fabrika, strehon dhe kryen te gjitha fazat e ndryshme te ndertimit, duke filluar nga dizenjimin ne CAD deri ne prerjen dhe saldimin e robotizuar.

SHERBIMI NE
GJITHE BOTEN

Makinerite tona jane te instaluara ne 156 shtete dhe 5 kontinente ne gjithe boten. Produktet Rotondi Group shiten ne 82 shtete ne bote nepermjet nje rrjeti efikas shpendaresish. Per me teper informacione per shperndaresin tuaj me te afert ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329

ROTONDI ESHTE
EFIKASITET

Departamenti yne Pjese kembimi dhe Aksesore, eshte ne gjendje te dergoje cdo pjese kembimi brenda 24 oreve. Inxhinieret tane jane ne gjendje t'ju pergjigjen Pyetjeve tuaja per te zgjidhur menjehere problemin tuaj. Per asistence teknike ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329

ZGJIDHJA E DUHUR
PER NEVOJAT TUAJA

Me nje prodhim prej 800 lloje te ndryshme te makinerive per hekurosje, prej tavolinave me vakum tek presat pneumatike dhe karoselet totalisht automatike, jemi te sigurte qe kemi zgjidhjen e duhur teknike dhe ekonomike per te permbushur cdo kerkese tuajen.

BESUESHMERI
DHE CILESI

Rotondi perfaqeson cilesine ne hekruosje dhe ne prodhim. Makinerite Rotondi jane krijuar me elementet e cilesise me te mire ne treg, e gjitha kjo per te garantuar besueshmeri te larte, duke qene kerkese e domosdoshme per investimet tuaja ne perfitimin e rezultatit dhe rendimentit me te larte te mundshem.

KERKIMI
DHE ZHVILLIMI

Inxhinieret tane ne eketroteknike dhe mekanike punojne dhe kerkojne ne menyre konstante te arrijne maksimumin e cilesise.