ROTONDI GROUP SRL
100% made in Italy, inspired by Italian fashion
LAVANDERI
Rotondi do te thote zgjidhja e duhur per nevojat tuaja
PRESSING
Qe prej viti 1975, Rotondi do te thote cilesi ne hekurosje dhe cilesi ne prodhim
DEZINFEKTIM
ROTONDI do të thotë kërkim dhe zhvillim
Previous slide
Next slide

Rotondi Group

Rotondi Group eshte nje shoqeri e vendosur ne brendesi te Milanos e cila prodhon makineri per hekurosje te teknologjise se larte.

50 vjet eksperience ne sektor

Rotondi Group eshte nje shoqeri e vendosur ne brendesi te Milanos e cila prodhon makineri per hekurosje te teknologjise se larte per xhaketa, pantallona, xhinse dhe kemisha, si per meshkuj ashtu edhe per femra. Teknologjia e larte e perdorur ne krijim dhe ndertim, garanton cilesine e larte te produktit perfundimtar. Ne saje te 10000 m2 te saj, fabrika, strehon dhe kryen te gjitha fazat e ndryshme te ndertimit, duke filluar nga dizenjimin ne CAD deri ne prerjen dhe saldimin e robotizuar.

Sherbim ne gjithe boten

Makinerite tona jane te instaluara ne 156 shtete dhe 5 kontinente ne gjithe boten. Produktet Rotondi Group shiten ne 82 shtete ne bote nepermjet nje rrjeti efikas shpendaresish. Per me teper informacione per shperndaresin tuaj me te afert ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329

Rotondi eshte efikasitet

Departamenti yne Pjese kembimi dhe Aksesore, eshte ne gjendje te dergoje cdo pjese kembimi brenda 24 oreve. Inxhinieret tane jane ne gjendje t'ju pergjigjen Pyetjeve tuaja per te zgjidhur menjehere problemin tuaj. Per asistence teknike ju lutem na kontaktoni direkt ne rotondi@rotondigroup.it ose fax +39.02.33501329

NA ZGJIDHNI NE

ROTONDI GROUP

Makinerite Rotondi jane krijuar me elementet e cilesise me te mire ne treg, e gjitha kjo per te garantuar besueshmeri te larte, duke qene kerkese e domosdoshme per investimet tuaja ne perfitimin e rezultatit dhe rendimentit me te larte te mundshem.

Zgjidhja e duhur per nevojat tuaja

Me nje prodhim prej 800 lloje te ndryshme te makinerive per hekurosje, prej tavolinave me vakum tek presat pneumatike dhe karoselet totalisht automatike, jemi te sigurte qe kemi zgjidhjen e duhur teknike dhe ekonomike per te permbushur cdo kerkese tuajen.

Besueshmeri dhe cilesi

Rotondi perfaqeson cilesine ne hekruosje dhe ne prodhim. Makinerite Rotondi jane krijuar me elementet e cilesise me te mire ne treg, e gjitha kjo per te garantuar besueshmeri te larte, duke qene kerkese e domosdoshme per investimet tuaja ne perfitimin e rezultatit dhe rendimentit me te larte te mundshem.

Kerkimi dhe zhvillimi

Our team of pressing managers will teach you and provide you with support in programming the machines, even locally. Our sewing technicians are able to design your factories and to assist you in increasing the quality and productivity.

Cfare jemi ne per ju

Zgjidhja e duhur per nevojat tuaja

Me nje prodhim prej 800 lloje te ndryshme te makinerive per hekurosje, prej tavolinave me vakum tek presat pneumatike dhe karoselet totalisht automatike, jemi te sigurte qe kemi zgjidhjen e duhur teknike dhe ekonomike per te permbushur cdo kerkese tuajen.

PRODUKTET TONA

Our machines are installed in 156 countries on 5 continents, ROTONDI GROUP products are constantly sold in 82 countries through an efficient network of distributors.