Pantallona dhe xhinse

Catalog pdf
VENDOSJA E KOPSAVE DHE VRIMAVE

AG-01 / AG-02

FORMIMI I XHEPIT
R-001
HEKUROSJA E QEMERIT
TAR B-129
PALA E PANTALLONAVE
JT-5
ZGJATJA E PALËS

BL CP

NDERHYRJET PERFUNDIMTARE
TAR B-10
HEKUROSJA E LEGENIT
BL B-99/B-32
HEKUROSJE KAVALINO

BL HS-8

HEKUROSJA E KEMBËVE
BL E-30
18RD E-203
FRV E-203

FRV E-33

HEKUROSJA E PANTALLONAVE TE ZAKONSHME DHE XHINSEVE
36RD AL
TF/AL ELC
TF/AL ELC TP-1 NT2

TF/AL ELC+TP-1

HEKUROSJA E MANSHETAVE

FP/S

HAPJA E TEGELAVE MES KEMBEVE
TAR FL-109
HAPJA E TEGELAVE TË KËMBËVE
18RD B-22.8
2001E+AR20SD
FRV B-22.8

TCP

EFEKTE SPECIALE
BL PAK-PRESS/S
BL PAK-PRESS/DO
HEKUROSJA E XHEPAVE ME FILETO

BL 4030

BL J-1/P
Tab Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.